When my 14th couple (Nash Rector and Elsa Bjergsen got married, it was

**Wednesday ****day 4 week 5 at 8:02 a.m.**

46,082 minutes totalI'm having trouble with the spreadsheet, but that's when the week, day and time when my last couple got married.

**Edit:**I did the math

**step-by-step to get the total minutes,** instead of the spreadsheet, so I got the same thing.

**Here is the math:**24 hours X 7 days = 168 hours

168 hours X 60 minutes = 10,080 minutes in 1 week

10,080 minutes X 4 weeks = 40,320 minutes

24 hours X 4 days = 96 hours

96 hours X 60 minutes = 5,760 minutes

40,320 minutes

+

5,760 minutes

= 46,080 minutes

+

2 minutes

=

**46,082** minutes total

Therefore, the 14th couple got married on Day 4 of Week 5 at 8:02 a.m. for a total of

**46,082** minutes

I had fun doing this challenge, as well

.