Author Topic: Forum Posting Issue  (Read 353 times)

Offline Nindigo

  • Watcher
  • ******
  • Posts: 1475
Forum Posting Issue
« on: June 10, 2019, 07:12:46 PM »
Hey,

During the past month or two, posting on this forum is giving me a wee bit of trouble. After I hit 'Post', it takes quite a while for the post to actually get posted. One time, it actually timed out and failed completely. There is nothing new on my end - same computer, internet speed, host, etc.

Any ideas why this is happening?
~ A smile is the prettiest thing you can wear ~
Origin ID: Nindigo79

Offline MrsFlynn

  • Admin Assistant
  • Administrator
  • Watcher
  • ******
  • Posts: 5053
Re: Forum Posting Issue
« Reply #1 on: June 10, 2019, 07:32:13 PM »
I've been having loading issues with the forum. I figured at the time it was my internet connection. However, I'm not having any loading issues on other sites. Just the forum.

I have pmed Carl about this and will let him know about this thread. I'm sure he'll be able to explain better what's going on.
New Members, Welcome!! We hope you enjoy the forum!!  Thank you for visiting!!
Need Help? Check our Member FAQs Here. * -- Read and follow the Forum Rules, please! *

< br/>
Registered members do not see ads on this Forum. Register here.

Offline Carl

  • Webmaster
  • Administrator
  • Watcher
  • ******
  • Posts: 3743
    • Carl's Sims 4 Guide
Re: Forum Posting Issue
« Reply #2 on: June 11, 2019, 04:33:06 PM »
Im investigating this. It seems to be some sort of leak that gradually gets worse. I made some changes today to try to fix it @Nindigo  as MrsFlynn brought it to my attention. Let me know if it's improving and to anyone else please post any experiences with slowness here. It seems like stuff loads fine but it lags when trying to add anything like a message, comment or post.

Offline Nindigo

  • Watcher
  • ******
  • Posts: 1475
Re: Forum Posting Issue
« Reply #3 on: June 11, 2019, 05:15:10 PM »
It seems like stuff loads fine but it lags when trying to add anything like a message, comment or post.
Precisely. I will monitor the behavior when I post and report any changes. Thanks, Carl.

Update:
@Carl Things have definitely improved for me, but the posting speed is still not quite the same as it used to be.
~ A smile is the prettiest thing you can wear ~
Origin ID: Nindigo79

Offline Carl

  • Webmaster
  • Administrator
  • Watcher
  • ******
  • Posts: 3743
    • Carl's Sims 4 Guide
Re: Forum Posting Issue
« Reply #4 on: July 03, 2019, 07:56:21 PM »
I know speeds aren't what they used to be, we flat out do not rent as much hardware as we used to.. however I am hoping to hear people haven't had 3-5 seconds to post. I think a big story update makes sense but the average post should be less than a second ideally.

Offline MrsFlynn

  • Admin Assistant
  • Administrator
  • Watcher
  • ******
  • Posts: 5053
Re: Forum Posting Issue
« Reply #5 on: July 03, 2019, 08:20:25 PM »
The loading and posting times seem to be fine to me. Even when other sites are slow loading, the forum is always for the most part quick to load.
New Members, Welcome!! We hope you enjoy the forum!!  Thank you for visiting!!
Need Help? Check our Member FAQs Here. * -- Read and follow the Forum Rules, please! *